• NOVÉ

Přípravek Sanbien Bakterie do dešťových nádrží je unikátní směs přírodních bakterií, enzymů, minerálů a živin. Díky svému složení urychluje biodegradaci a optimalizuje účinnost bakteriologických procesů. Přípravek čistí dešťovou vodu v retenční (dešťové) jímce, rozkládá organické znečistění a výrazně omezuje případný zápach. Deštová voda ošetřená přípravkem Sanbien Bakterie do dešťových nádrží je vhodná pro zalévání rostlin, včetně plodin určených ke konzumaci.

Narozdíl od většiny konkurenčních přípravků jsou bakterie ve směsi aplikovány na sacharidy rostlinného původu, které se na dně jímky rozloží a nezpůsobují při dlouhodobém užívání zanesení nádrže.

Dávkování:

Zaváděcí dávka 25 g (cca 2 odměrky – uvnitř balení) na každý m3 objemu nádrže.

Udržovací dávka 25 g na každé 2 m3 objemu nádrže. Dávkování závisí na četnosti výměny obsahu dešťové jímky. Dávkujeme zpravidla jednou za 4 týdny - lze snížit nebo zvýšit podle míry znečištění, rychlosti výměny vody v nádrži, po déle trvajících deštích apod.

Návod k použití

Přípravek aplikujeme přímo na hladinu retenční nádrže pomocí odměrky, která je součástí balení. Pro rychlejší účinek přípravku jej doporučujem dávkovat rovnoměrně, po celé ploše hladiny (tam, kde to je technicky možné). Směs je vícesložková – část klesne ihned ke dnu, zatímco druhá čast se udrží na hladině a bude klesat postupně a navazovat na sebe nečistoty přítomné ve vodním sloupci. Čistící efekt je patrný za několik dní až do 4 týdnů, dle typu znečištění.

Složení

Směs přírodních bakterií, enzymů, rostlinných sacharidů a minerálních látek. Přípravek neobsahuje žádné agresivní chemické látky a není nebezpečný pro lidské zdraví ani životní prostředí.

Pokyny pro bezpečné zacházení:

  • P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.
  • P261 Zamezte vdechování prachu.
  • Při požití neprodleně vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte obal směsi nebo etiketu.

Skladovaní

Skladujte v suchu a temnu, v teplotě 0 - 25c. Obsažené bakterie jsou ve směsi přítomné ve formě spór, proto je třeba přípravek chránit před vlhkostí, aby nedošlo k jejich vyklíčení a snížení aktivity po delším skladování. Spotřebujte do 24 měsíců od data výroby uvedeného na obalu.

Výrobce

Sanbien Service s.r.o., Česká Republika

12 dalších produktů ve stejné kategorii: